Gastenboek

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Wat een Fantastische B&B

Wat hebben we een mooie gastvrije 2 dagen gehad bij deze B&B. Lieve mensen. Lekker ontbijt. Perfect schone en mooie kamers. Leuke gezellige huiskamer/ eetkamer. Maar ook ontbijt op de kamer is mogelijk. Ik geef het een 9.8 Heel veel dank. Sjaak en Manon ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen. ??

Jose Van der Werf

Geweldig!

Wat een mooie B&B! Een fijne kamer met goede bedden en prima douche op een prachtige locatie. Het ontbijt was luxe en meer dan genoeg. Sjaak en Manon zijn zeer gastvrij, we hebben genoten en komen zeer zeker nog eens terug!

Ina Peters

Recensie overnachting Aad&Gerry van Rijn

Aad&ik hebben het geweldig naar onze zin gehad bij jullie. De relaxte ontvangst was ook erg prettig, om zo even kennis met elkaar te maken. Appartementje was TipTop in orde. De bedden lagen goed, en sanitair ook Top, 's-Morgens de goed gevulde mand was een aangename verrassing. Al met al meer dan de moeite waard om deze locatie te boeken.:)

Gerry van Rijn

Gave B&B

Geweldig B&B, mooie tuin ,super kamer, heerlijk ontbijt dus eigenlijk een super (een aanrader ) Wij hebben genoten van de rust en vooral van de eigenaars . Groetjes Tinus en Betty

Tinus en Betty Muntendam

Super B&B

Mooie B&B net buiten Valkenburg 40 minuten lopen naar centrum. Super lekker ontbijt. Manon en Sjaak heel behulpzaam, Hebben Mooie binnenplaats en een goed gevulde koelkast met heerlijke drankjes voor zeer schappelijke prijzen. Echt een aanrader komen zeker nog eens terug.

Rinus Van Udenhout

Gastvrije B&B

Mooi B&B, warm ontvangst. Kamer was netjes en fijne bedden. 'S morgens een heerlijk ontbijt. Vanuit de B&B lekker gefietst, omgeving is erg mooi. Gerrit & Henny

Gerrit & Henny Brink

Leuke B&B

Een mooie ligging, nette kamer en een fantastisch ontbijt. Super vriendelijke gastheer en gastvrouw zeker een aanrader !

Anneke Boerdam

Leuke B&B

Een mooie ligging, nette kamer en een fantastisch ontbijt. Super vriendelijke gastheer en gastvrouw zeker een aanrader !

Anneke Boerdam

Fantastische bed en breakfast

Heerlijke dagen gehad bij Ferrum Ferrum. Dichtbij oa Valkenburg en Maastricht. Fantastisch ontbijt, zeer schone kamer, mooie locatie. Manon en Sjaak zijn zeer gastvrij en heel vriendelijk. Onze hond van 6 maanden heeft het ook geweldig gehad in het mooie Limburgse heuvelland. Oktober 2022

Janneke van esch

B&B Ferrum Ferrum

Prachtig gelegen B&B, vlakbij Valkenburg, mooie uitvalsbasis ook voor fietstochten in het zo mooie heuvellandschap., Ruime, schone kamers en een heerlijk, zeer uitgebreid, ontbijt. Sfeervolle binnentuin en zeker ook: vriendelijke behulpzame gastheer en gastvrouw! Aanrader!

Marja van Arnhem

Mooie kamer!

Fijne Bed and Breakfast. De omgeving is prachtig. Wij hadden onze fietsen mee en hebben heerlijke tochten gemaakt met Ferrum Ferrum als uitvalsbasis. We zouden het iedereen aanraden.

R. Janssen

Fijn weekend!

Wij hebben een heerlijk weekend doorgebracht bij B&B Ferrum Ferrum in de kamer krijtland. Het ontbijt was heerlijk en de kamer was van alle gemakken voorzien. Het jacuzzi dat we konden gebruiken was helemaal fantastisch. Wij komen zeker nog eens terug!

G. de Bruin